Proteinbolaget Rabattkod 

Proteinbolaget är en av Sveriges ledande återförsäljare inom kosttillskott och även träningskläder och träningstillbehör. Hitta en egen proteinbolaget rabattkod här. Historien bakom detta företag startade redan 2012. Det var två unga killar från Karlskoga, Mårten Åkeson och Adam Gillberg, som grundade detta företag. På denna tid, under 2012 så studerade båda två flygteknik i Västerås samt att de drev sitt företag från sitt studentrum. Ett halvår senare så tog de med sig företaget hem till Karlskoga och första lokalen där var en skrubb i Adams föräldrars källare. Senare kom de att växa och idag har detta företag ett kontor och ett lager på över 1000 kvadratmeter, med runt 10 000 olika artiklar på hyllorna. Hos Proteinbolaget AB finns det idag en mängd olika saker inom kosttillskott, träningskläder och träningstillbehör och det från en mängd olika varumärken från hela världen. Detta företag har ett mål som är att de vill kunna leverera produkter med hög kvalitet till personer som har ett stort intresse för hälsa och träning. Under 2014 så utvecklade detta företag ett eget varumärke som heter GAAM Nutrition. Dessa tillverkas i Sverige, med svenska råvaror. Företaget har även stora framtidsplaner. De vill bli ledande inom kosttillskott och näthandel. Sedan vill de även se till att du som kund alltid är nöjd.

Produkter

Proteinbolaget har en mängd olika sorters produkter på sin hemsida. När det kommer till kosttillskott så har de bland annat aminosyror, BCAA, bars, drycker, fettförbrännare, muskelökande, måltidsersättningar, omega-3, tillskott för tjejer, svensktillverkat samt mycket mer. De erbjuder även färdiga paket. Hos dem finns det även hälsokost samt att de erbjuder livsmedel så som saker för mat, bak, gröt, proteinpudding, snacks, tilltugg med mera.

Artiklar och tips

Proteinbolaget har även en sida med en mängd olika artiklar. Där kan du få tips och råd om det mesta som handlar om träning och hälsa samt att det även finns recept på en massa olika saker. Det är allt från träningspepp, till fitness, till olika tips och råd kring hur man ska tänka på träning. De har även en så kallad motivationsblogg. Där finns det en massa bra recept på goda saker med olika proteinpulver, BCCA och annat från deras sortiment.